Къезел

Ахвара заз акl хьана хьи,вун зи патав атанвай хьиз,
Рикlяй рикlиз авай рекъер вуна тамам датlанвай хьиз.

Эхиримжи гуьруьшда чи,чlуру чинар къалурна на,
Экуь дуьнья мичlи хьана,заз зун хьана гатанвай хьиз.

Зи тахсирар ам хьана са,за лагьана "заз вун кlанда",
Фикирна за фадлай вуна зи метлебар кьатlанвай хьиз.

Аватдач гьич руьгьдай Намик,ахвар ятlан акурд адаз,
Са йигъ жеда вунни акваз дугъри рекъиз хтанвай хьиз.


Рецензии