Хинкал

Хьана гишин,акуна заз-               
Шикил,аваз тlасан-хинкал.               
Авайтlа вун патав гваз,               
Хупl жедай хьи хъсан,хинкал.
 
Ам зи халкьдин са нямет,я,               
Чи суфрарин са леззет я.
Акъваз,лугьумир эзият я,               
Ийиз тини,ишан,хинкал.
               
Хпен ниси целце жеда,               
Гъерид мастар кварце жеда.               
Дидед хинкал верци жеда,               
Гуз тахьурай свасан хинкал.
               
Авун патал амай гьазур,               
Як герек я,са кlусни гъуьр.               
Рази жеда мугьманар,тlуьр,               
Чрайбурни масан,хинкал.   
               
Гьекьер авахьиз пелерай,               
Чемер квахьиз гъилерай               
Неда чуна,чи кlвалерай               
Эксик жемер,я чан хинкал.


Рецензии