Туган конен утсен шатлыкта

Яз кояшы тик сина елмайсын
Туган конен утсен шатлыкта
Бэхетенне кочып кукрэгенэ
Яшэ эле , ерак картлыкка.

Яраткан кешен гел синен янында
Балалар тора син, дип озелеп
Оныкларын шатлык олэшерлэр
Бэхет яусын сина тезелеп.

Барыбыз да бит сине яратабыз
Тоеп яшэ жирдэ безнен жылыны
Сэлэмэтлек бары сина телим
Таза итсен ходай, аяк-кулынны.

Нилэр эйтим инде синен очен
Син белэсен инде, аны узендэ
Килен тугел,безгэ сенел булдын
Горлэп яшэ алгы конендэ)))

Нижний-Тагил шэхэрендэ яшэгэн яраткан киленебез(сенелебез) Эльзага )


Рецензии