Деградацiя

Деградує у нас нині
Економіка країни
По одній простій причині –
Ненажерливість людини.

Вже накрала міліарди,
Та завжди їй мало й мало,
В краплені бо грає карти,
В брухт порізав що попало

В загребущі його руки,
Наплювавши на закони
Й безробітних злидні й муки,
Брухт продав у закордони.

А ні фабрик, ні заводів
Ця людина не будує,
Робить гроші при нагоді,
Що побачить те й руйнує.

А свої великі гроші
Зберігає у офшорах,
Щоби люди не хороші
Не знайшли їх у цих норах.

Деградуємо панове
У голодну дикість злую,
Руйнування в нас основа
Й красти все, про що почую.
13.04.16.


Рецензии