не критикуй

Ніколи нікого не критикуй
І кожен день ти злість не куй.
Навчись любить усе як є,
Бо від тепер воно твоє:
Її мовчання і зітхання,
Цинізм, сарказм.
Хай не затьмарює кохання
Дурний маразм.

Ти краще кожної хвилини
Її люби, цінуй весь стан
І ти побачиш, як полине
Жадане щастя у вустах.
А.Супрун


Рецензии