***

Кричалки до ДРУГОГО матчу 1/4 Ліги Європи «Шахтар» - «Брага» –  НЕДІЛЯ  (14.04.2016), початок о 22:05


Автор:
До півФіналу крок останній!
Тож розпочнім скоріш «кричання»!..
Дамо своїм гравцям наснагу…
Та переможемо ми «Брагу»!


Фани «Ш»:
Перемогли у першім матчі…
То й далі будем грать!.. Не граться!
Хай вся Європа зрозуміє…
Що так, лиш наш «Шахтар» уміє!

Команда «Брага» - доходяга!
… Бо – не напій міцний, а … брага!
Тож хай кричалочки цікаві
Примножити нам допоможуть славу!

«Наступимо» ми португальцям
На їхні піренейські … «яйця»!
То ж хай ідуть … кудись подалі…
Й накручуют свої «пєдалі»!

Оскільки «Брага» - то «бадилля»…
То «викорчуєм теє зілля»!
… Тож винесем сьогодні «Брагу»,
Й здобудем з брагою звитягу!

Осушим не одну ми флягу,
Як тільки переможем «Брагу»!
Удача, певно ж буде з нами,
… Бо ми – «Шахтар»! … а не «Динамо»!

Кричи, козак, все голосніше
Оці найліпші в світі вірші!
Не даром сила молодецька
«Гравцем 12-тим» в нас зветься!

Завжди прекрасні результати,
Коли у брамі Андрій П’ятов!
Коли є Даріо, є Кучер…
Щоб напад гостей вправно «мучить»!

Примітка:
Даріо – Даріо Срна – капітан команди «Шахтар»


Півзахист, де є Марлос й Тайсон…
Найкращий! Опонент – ховайся!
А коли щЕ… Тарас та  Вітя…
То ми – найкращий клуб у світі!

Примітка:
Мова про півзахисників гравців збірної Україна Тараса Степаненко та Віктора Коваленко

Наводить жах… неначе хунта…
Нападник «Шахтаря» Факундо!
… Заб’є і він, заб’ють ще й інші… 
Бо дуже славні про них вІрші!

Примітка:
Мова йде про нападника аргентинця Факундо Феррейра


Як пісня, що від серця ллється
Гра «Шахтаря» у нас з Донецька!
«Шахтар» - ти стрижень… ти основа!
«Шахтар» - найкраще в світі слово!

Автор:
Як зазвичай, кричали гучно…
І, що приємніше, то … влучно!
Тепер усі попросим Бога,
Хай дасть усім нам допомогу!


Рецензии