Аял чlавун хиялар

Рикlел хквез,аял чlавар фенава зун хиялриз,
"Чlехи гьуниз тади межер,"-лугьуз кlанда аялриз.
Тух хьанач ки,а вахтарик,вил галама гилани,
Хъгьин кlанда зи япариз аялвилин са мани.
Вил галама къайгъу квачиз къугъунардай йикъарик,
Куткуз кlанда мадни садра чи дагъларин рагарихъ
Вучни жеда кутканахьиз зак кьве ихьтин луварар-
Аялчlавуз хъфин патахъ-хупl жедачни суварар!
Дунядин са хушбахт кас зун жеда и кар гьайитlа,
Къайгъуни туш ахпалахьиз лап якъалдна кьейитlан.
Хиялар я ибур вири,ажузвилин я гафар,
Мад садрани хънедач за чан дидедин афарар!


Рецензии