Дидедин чlал

За лугьудач гьич садазни-маса чlалар чир мейир,
Гъуьлэгъдинни чlал чир хьунухъ квайди я са хийир.
Амма сифте герекзава жуван дидед чlал чир хьун,
Дидедин чlал чирзаваштlа-кlепlекни туш ви рахун.
Дидедин чlал рахаз регъуь жедай касар вуж ятlа,
Жуван дидед чlал чиринар са низ ятlани гуж ятlа-
Масадбурин дидедин чlал квез вучиз ширин я,лагь?
Абурин диде артух яни жуван хайи дидедлай?


Рецензии