Being slower

Strange weather,
 Breathe deeper.
Black feather…
Don’t keep her!

Dream faster,
Sleep longer.
You’re a master-
Be stronger.


Touch gentler,
Hold tighter,
Feel the center,
Shine brighter!

Scream louder,
Crawl lower,
Be prouder
Of being slower…


Рецензии