Jah is always on our side

When your guiding signs are not feelings but numbers
When eyes are covered in shroud of the sense oh-so common
when city is bristling with needles of gestures and glares
when your world stops being a haven and turns into hell
and all comes to naught, remember that

Jah is always on our side
Jah is always on our side
Babylon will drown in fire
civilization will drift outta sight--
but Jah is always on our side

when it seems once again you can't reach the coveted aim
and mediocrity jealously breaks both wind and your plans
when your head starts to spin from the thoughts' wild running
when you've missed all the trains, and all ideas have turned sour
do not regret, just do not forget

Jah is always on our side
Jah is always on our side
Babylon will drown in fire
civilization will drift outta sight--
but Jah is always on our side

where do they come from, all these worries--such hollow burden
and now to stretch legs by a TV is all you can ask for
and that TV shows new wars and new fears
but trying to ban everything, those fools will run out of years
but we do not care, cause truth's out there:

Jah is always on our side
Jah is always on our side
Babylon will drown in fire
civilization will drift outta sight--
but Jah is always on our side

Jah is always on our side
Jah is always on our side
we know the dream will come true in the form
that Heaven reveals and stars show us

Jah is always on our side
Jah is always on our side


originall--- M.D. and The Healers, Jah на нашей стороне

Когда путеводные знаки -
Не чувства, а числа
Когда застилает глаза пелена слов
И здравого смысла
  Когда город щетинится иглами
Жестов и взглядов
  Когда твой мир из уютного дома
Становится адом
И все об одном,
Вспомни о том, что

Jah на нашей стороне
Jah на наше стороне
Под воду уйдут берега Ойкумены
Вавилон утонет в огне
Но Jah на нашей стороне

  Когда кажется вновь - не добраться
До цели желанной
  Когда серость завистливо портит
И воздух и планы
  Когда крыша течет от потока
Безудержных мыслей
Когда все ушли поезда
А все идеи прокисли
Не унывай
Не забывай --

Jah на нашей стороне
Jah на наше стороне
Исчезнут в волнах берега Ойкумены
Вавилон утонет в огне
Но Jah на нашей стороне

Откуда берутся все эти тревоги -
Пустая порода
  И вот уж у ящика вытянуть ноги -
Глоток кислорода
  А по ящику - новые войны
И новые страхи
  Но чтобы все запретить, бандерлогам
Не хватит бумаги
A нам все равно -
Мы знаем одно:

Jah на нашей стороне
Jah на наше стороне
Под воду уйдут берега Ойкумены
Вавилон утонет в огне
Но Jah на нашей стороне

Jah на нашей стороне
Jah на наше стороне
Мы знаем -- мечта воплотится в том образе.
Что небо откроет и звезды покажут нам
Jah на нашей стороне
Jah на нашей стороне
Jah на нашей стороне


Рецензии