Парадокси чоловiчого життя

Перед весіллям певен кожен Митя –
немає краще неї в цілім світі!
Перед розводом кожен точно знає,
що гірше вже гангрени не буває.
Але із часом знову виявляється,
що ваша „чуйка“, курва, помиляється…

13.04.2016


Рецензии