апрельские размышления

Розвагітнілись дівчата у селі весною,
Ходять важно, мов павліни, важні всі собою,
Розгодинилась  погода, бджоли залітали,
І в дівчаток животи ще  кругліші стали.

Кожна з них як королева, требує уваги,
 То захоче щось поїсти, то води від спраги.
Хлопці біля них воркують, хочуть угодити
Їм  дружини обіцяли синів народити.

Нехай  завжди по весні гудуть джмелі й бджоли,
І батьки своїх дітей хай ведуть до школи,
Хай  зазнають  наші діти найкращої долі
І хай прагнуть українці свободи і волі!


Рецензии