300 запор жц в

300 спартанців або купка повстанців
Хто вони ? Хто мені розповість ?
Де вони зараз та що з ними сталось ? Давайте я розповім
Ці люди герої рідного краю
Вони нашу землю від чуми зберігали,
вони вставали проти насилля ,
Проти жорстокості , та проти свавілля.
Прагнули вигнати бруд весь з країни, привести до тями людей батьківщини. Але ця боротьба без крові не тривала.
І 13 квітня — червоним стало.
Напередодні священного свята Великдня , Сила погана самосуд їм зробила.
Стояли 300 спартанців в кільці
З якого не вийти без травм та крові. Умови вихіду були більш ніж прості, на коліна схилитись, й з ганьбою піти.
Але наші славетні нащадки козаків терпіли знущання до останньої краплі.
Вони не злякалися , з ганьбой не втекли, вони залишились за край свій рідний .
Вони за ідею, не за гроші стояли, майбутнє нащадків своїх захищали .

Я можу пишатись батьками своїми, бо вони намагались врятувати країну. Вони дуже мужньо трималися там. Я вас дуже кохаю. Дякую вам!


Рецензии