Возле подьезда

          Ля пад'езда

                жарт

-А ці чулі ,бабы?
-Да Параскі,здэцца ўчора,
-Нешта нёс у торбе Жора!
-Так,так-
-яго жонка мне казала,
-Што прапау аполец сала!
-Гэта што!!!
-і не так ужо даўно,
-Нёс Трафім туды сцягно!
-А мае ж вы ,бабы!
-Не далей ,як пазаўчора,
-Да яе ішло чацьвера.
-Неслі выпіуку ,прыкуску,
-Выглядалі вельмі тлуста.
-Гэта ж цуд!!!
-Яна ж хвора,і не ходзіць?
-Справе то зусім не шкодзіць!
-У яе ж хворыя суставы?
-Дык паднімуць і паставяць!
Рот заткнула ім Параска:
-Языком не брыдка ляскаць?
- Зайздрасць вас бярэ, качэргі?
-Бо за мной мужчыны ў чэргах!
Ды гукнула праз акно:
- Моцна колюць вашы словы,
-Бо адзін той орган і здаровы!            

 
 


Рецензии
Жарт удаўся. Дзякую.

Мечислав Курилович   16.08.2019 00:20     Заявить о нарушении
шчыры вам дзчкуй паважаны!

Владимир Гайдук   18.08.2019 17:10   Заявить о нарушении