Данафия

(продолжение)

К;т;м сине, ;аман к;т;м
Нинди ген; авырлыклар булсада
Ышанычым бик зур си;а
Хыял гына булып калсада.

Сикс;н яшьл;р, яшь мени ул?
К;;еле;д; буран уйнаса!
Тормыш очраклары элд; ;аман
К;;ел тынычлыгын ;ичт; бирм;с;!


Рецензии