Наперфумований експромт

                http:///www.stihi.ru/2013/01/15/8591
 
промовиста відсутність слів
таємне значення якої
неначе кавові зернята
що нюшить дамочка при виборі парфуму

вдихаю пахощі на повну
читаю між рядками
Valentino Donna
неначе
передбачення в ранкових хмарах

зненацька нетутешній аромат
Усміхненого Кутиками Вуст
миттєвий і зникомий
і все ж такий знайомий

мій посланець небес
Voyage d`Hermes
до Le Jardin de Monsieur Li

…і вже не нотами акордами лунають
і Little Kiss Me
і Sun & Roses
Laguna Maravilla
i Oriental Dream


Рецензии