Дружина-вегетарiанка

У ресторані за столом
огрядна літня пара.
Офіціянтка напролом
до них біжить від бару.

- Чого бажаєте? – постала,
мов амфора антична.
- Осточортіло мені сало,
чи є щось екзотичне?

- У нас меню одне з найкращих!
Хіба ви ще не чули?
Омари, краби, сома паща…
А як щодо акули?..

- Мені вина старого склянку
й омари, ті що скраю.
Акула ж – вегетаріанка,
сама хай вибирає…

13.04.2016


Рецензии