Ревность

РЕВНОЩІ

Вже вечір втопився у ночі,
Серпатий в вікно загляда,
Вона не заплющує очі, -
Його все жона вигляда.

І темінь підступна у серці,
Гнітючі її думки
Малюють сюжети відверті,
Де з іншою він - "голубки".

І мозку сягають гОлки,
А зорі сміються: "Чекай!",
Ділить життя на дольки.
"Гляди, ось йде твій, зустрічай!"

Стоїть у порозі, сміється:
"Затриматись довелось",
Полегшено їй зітхнеться:
"Тьфу-тьфу, аби не збулось!"

      06.04.2016
      
      Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
      Україна, м. Хмельницький
   
      ID: 659246
      дата надходження: 13.04.2016 08:35:08
      © автор: Світлана Крижановська


Рецензии