Лiта моi

       Літа  мої.

Літа  мої,  мої  ви  крила,
І  ти  дружино  моя  мила.
Літа  прожив  і  не  жалію,
І  все життя  лиш  мав  надію.

Я  мав  надію  і  бажання,
І  головне,  в  житті  кохання.
Коли  ти  сам  вмієш  любити,
Тоді  у  світі  легше  жити.

А  щоб  у  парі  довго  жити,
Потрібно  все  життя  любити!
Дружину  треба  шанувати,
Щоби  у  сім"ї  щастя  мати.

А  ще  вона,  як  вірний  друг,
Хай  що  буде  там  навкруг.
Тебе  не  зрадить,  не  покине,
На  то  вона  твоя  дружина.

Життя  прожить – не  поле  перейти,
У  ньому  все,  усе  буває.
І  з  висоти  прожитих  літ,
Я  про  це  вже  добре  знаю.

Літа  мої,  всі  за  спиною…

       06:25.13.04.2016.


Рецензии