Весна

       Весна.

Весна  на  порозі,
А  я  у  дорозі.
В  дорозі  до  дому,
Не  чую  і  втому.
Я  довго  збирався,
Весни  дочекався.
Хочу  у  цю  пору,
До  свого  я  двору.

Мені  треба  вертати,
Ждуть  батько і  мати,
А  ще  моя  хата,
Така  як  у  брата.
Садок  яблуневий,
А  також  вишневий.
На  подвір’ї  наш  ясень,
Такий  як  я  красень!

В  селі  я  зростав, 
Літа  назбирав.
Та  й  пішов  у  Світи,
Тепер  вертаю  сюди.
Знаю  все  тут  цвіте,
Бо  весна  вже  іде.
Чарівною  ходою. 
Та  все  молодою.

І  мене  зустрічає,
У  рідному  краї.
Де  люди  привітні,
На  добро.  Всі  одвітні.
І  я  тут  подумаю,
Як  мені  бути?..
Серед  цього  роз маю,
Життя  повернути.

А  весна,  на  порозі…

       06:00.13.04.2016.


Рецензии