Вярба

Вярба на беразе рэчкi стаяла,
Змывалi вадой яе моцныя хвалi.
Яна ж толькi нiзка галле апусцiла,
Быццам бы лiтасцi ў хваляў прасiла.
Не слухалi хвалi яе i, нажаль,
Памерла вярба, не пажыўшы амаль…


Рецензии