эм. на родном языке

Біреуге ;арайлама,;зі;е сен,
"Мен "дегенде асасын барлы; к;штен.
Мінді та;ып,кін;лау о;ай дедім,
Не болса да,бас;адан к;ре берсе;.
Жа;дайды да,т;рді де ;кеп берер,
Танысы; мен жанашыр ;ке-шеше;.
Е; болмаса ба;асын біліп алшы,
Жо;,затты; емес,е;бекті; ;;ны неше?
Тер т;ккендей менменсіп,менсінбейсі;,
Ойламайсы; ;зінді жатып ішер.
;з атынды шы;ар;ан жо;сын ;лі,
"Мынаны;" баласы ;ой дейді к;рсе.
;кені; жолын ;у;ан ;аза; едік,
;кесін ;уып жатыр ба;;ан кеше.
;аза;ша с;йлегенді т;мен санап,
Білсе де,білмегенсіп ;тіп кетсе.
Аянышты к;рінесі;,;ара;ым-ау,
Ж;ртты аяма,;зіне к;мектессе;.

"Есенинні;";ле;імен б;лісесі;,
 Д;рыс-а; жан-жа;ты бол,
 Со;;ы с;ра;:Абайды; ;ара с;зіні; саны неше?


Рецензии