Кайтlани

Адил Гаибханован "Туькъуьдач" шиирдиз жаваб яз

Са квез кани хьуналди,ччар ракъурмир,
Рази туштlа руш-илчияр ракъурмир,
Гьаваян-жуван ихтибар ракъурмир,
Цlай кумукьдач рухъерикни,кай танин,
Са рекьидач-мугьуббатди кайтlани.

Туракь хъуьхъер авайди я-нагъв тежер,
Мез-гаф ава-эцигай хер сагъ тежер,
Ашкъи ава-бегьер гана,багъ тежер,
Цlай кумукьдач рухъерикни,кай танин,
Са рекьидач-мугьуббатди кайтlани.

Булахрини ятар ругъул жеда кьван,
Рагъ куткуда-цифер ахпа къведа кьван,
Канибуриз куь зайифар чида кьван,
Цlай кумукьдач рухъерикни,кай танин,
Са рекьидач-мугьуббатди кайтlани.

Хару жейран ислягьарун регьят я,
Нур гудайди адан ийер сурат я,
Хана,какунтавунни-са журат я,
Цlай кумукьдач рухъерикни,кай танин,
Са рекьидач-мугьуббатди кайтlани.
                               


Рецензии