Тебрик

Азиз вахар,дидеяр,
Азиз рушар,бадеяр.
Играми тир эмеяр,
Играми тир халаяр.
Барка хьуй куь суварар!
И уьмуьрдин рекъера,
Бахтлу хьунин женгера-
Кlеви хьуй куь луварар!
Аллагьди квез пашман йигъ
Къалгьур тавуй садрани.
Агалкьрай куьн мурадрихъ-
Дуьз хьуй вири крарни...


Рецензии