madness

сайт гісметео пише:
сила вітру - п'ять і п'ять,
скоро в київ прийде справжня весна, обіцяю,
потерпіть, будь ласка, ще тиждень.

в країні ельфів, пива і зеленого клеверу
відбулося те, від чого всі
науковці і видатні метрологи
зійшли з розуму, почали ламати голови і рвати на них волосся.

в країні з помірним морським кліматом
припинили йти дощі, сонце вийшло з-за хмар
і настало вічне літо.

ірландці почали звикати до постійної спеки,
дістали з комодів короткі шорти і літні капці,
продали на olx києвлянам пуховики і светри,

аж раптом на день святого патріка в ірландії випав сніг.

сайт гісметео пише:
наївні, ваш дурний ірландський бог невдало пожартував.
так, як ви не любите спеку,
так і він ненавидить вас усіх.

ірландці знов дістають шорти і капці,
моляться перед сном, лягають спати
і сподіваються, що цієї літньої ночі
температура знов впаде.
хоча б на декілька градусів.


Рецензии