Сонечко

              Сонечко.

Сонечко  в  небі  світить  і  гріє,
Кожного  з  нас  воно  обігріє.
А  я  також,  Вам  бажаю  добра,
І  хай  здійсняться  усі  Ваші  мрії!

Життя  на  Землі,  неможливе  без  сонця,
Воно  завжди  нам  заглядає  в  віконце.
Сонце – життя,  ми  це  всі  розумієм,
І  мріємо  ми  всі,  часто  мрієм.

Сонечко,  сонечко  тільки  вставай,
І  усіх  нас  давай  ти  підіймай.
Щоб  зустріли  ми  твій  ранішній  схід,
Коли  добрим  людям  шлеш  свій  привіт.

          09:00.12.04.2016.


Рецензии