Колисковий

Милий мій, спи! Так тихо та солодко...
Я про твій спокій сама потурбуюся.
Милий мій, спи! Ти сонцем наповнений...
З тобою життя, наче море, хвилюється.
Милий мій, знай, що поруч я завжди є.
І де б ти не був, на якій би відстані...
За тобою вирушить серце моє
Навіть у самі далекій пристані...
Огорну теплом, обійму й триматиму
Близько до себе, моя ти коштовносте.
Завжди з вікна я тебе виглядатиму,
Скільки ж на мене чекає повістей...
Милий мій, спи! Погодаю колиску...
Погляну на схоже на батька обличчя...
Тепер моє серце у тобі, так близько.
Спи, милий, спи...Твій сон я покличу.


Рецензии