Вчитель

Коли приходиш рано вранці,
Дітей у класі ще нема,
Тихенько, не літають ранці,
Ти розумієш,що чогось не вистача.

Без галасу постійного сумуєш
І зошитів гора тебе чекає,
Та розум подумки ще десь мандрує,
Аж доки зграя в клас не залітає.

Одразу посмішка твоя сіяє,
І вмить енергія злітає вгору,
І розумієш, що улюблена робота
В твоєму серці,навіть в зимню пору.


Рецензии