Прозорим пензлем

…Пестив пісок прибій
Піни, пісень повний,
Перстом по пляжу провів -
Пензлем плоским, прозорим.

Пожовклий пергамент піску
Прибій полишав поволі,
Притихлу поверхню плоску,
Піни, пісень повний…


Рецензии
Рядками намалював картину! Дуже гарно! Сподобалося!

Евгения Зинченко   14.01.2018 01:54     Заявить о нарушении