***

Зустрів я дівчину одну,
Що посміхнулася мені
І серце моє, льодяне
Спалахнуло, наче у вогні
Ці почуття викликають жах
Її я бачу в своїх снах
Моє кохання приносить лише біль
І я боюсь її загубити,
Бо своїми почуттями я її обпалю
На невинному серці я шрам залишу,
Бо не вмію емоції свої контролювати
Чужі серця я вмію лише руйнувати


Рецензии