Коли сплине твоя краса

Коли сплине твоя краса,
Буду ніжно дивитись в очі.
Буду довго чекати роси,-
Щоб цілунками її зсушити!

Коли сплине твоя краса,
Ти для мене, залишишся зорею.
Найкрасивішою з жінок,
З найбагатішою душою!

Р.с. Коли ж прийде моя година,
І я стану вже зовсім іншим.
Не кидай мене в той момент,
Не залиш без своєї помочі.


Рецензии