Де ти?

Де ти???
Я- там де хати,
Там де лани зовуть себе орати,
Я там де маеш ти мене шутати-
Як ти зашочеш про це знати.

Де ти?
Я тут тебе чекаю,
Я не за обріем літаю,
Я тут і то я знаю-
Лишень тобі-собі добро складаю...
Тут...
Ти чуеш? Я не десь!
І я не скрізь-
Я не якийся непрозорий дух-
Такий невимірно осяжний весь:
Я- половина... я безмежна половина двух...
Торкнись мене:
До тебе я звертаюсь мовою
Тобі завгодною, такою що повз тебе не мине,
Лишень прийди та одаруй розмовою мене
Я тут...
А ти де мій чеканий брат?
На волі чи під тінню ґрат?
Де ти то знаеш тількі ти:
В полоні у брехні чи на шляху мети...
Де ти?..
Де ти?..


Рецензии