Привет, любовь!..

Привет, любовь! Привет, привет,
Ты - есть мой мир, другого нет,
Ты - есть мой свет, ты - есть мой друг,
Ты - волшебство, ты - всё вокруг!
Моё ты сердце и душа,
С тобой мне так легко дышать...
Привет, любовь! Привет, привет,
Ты - весь мой мир, другого нет.

Hello,my love!Hello,hello,
You are my world and other not,
You are my light,you are my friend,
You are my magical difference.
You are my soul and my heart,
With you I easy can a breathe...
Hello,my love!Hello,hello,
You're all my world and other not.


Рецензии