Не тобi. Не до тебе

Вечір. Місто моє. Дім твій. І мій стадіон.
Я курю. Я сумую. Я п'ю. Я співаю тобі.
Ти не чуєш. Не знаєш. Я, мов той ембріон,
Прагну жити, прагну ожити я, цієї доби.

Я пишу. Не тобі. Не до тебе. Звично це.
Та не можу прийняти ніяк, що кохала ти не...
Не важливо! Не суть і не сіль. Сходить сонце.
Ми пропустили момент, упустили, не встигли, не...


Рецензии