А ви любили?

У нас в серцях достатньо є насіння,
Та треба сіять, щоби проросло...
А ви любили ТАК, щоб навіть Ім"я
Промовити вам боляче було?

А ви любили? Звісно! ВИ ЛЮБИЛИ!!!
Хоча, можливо, зовсім і не тих,
Можливо - не взаємно...та - щосили,
Любили ТАК, що йшла земля з-під ніг...

Любов дарує нам наснаги крила...
Любити - це не значить разом спать...
Любити можна образ, імідж, тіло,
Та тільки душу можна покохать...

І якщо ви ТАКУ зустріли душу,
Чи в молодому віці, чи старі,
То з впевненністю вам сказати мушу:
Ви недаремно жили на землі!


Рецензии