Грех

Сивий хлопець до ночі пристав
Стала ніч його думки собі корити
Підкорити хотів той парубок темні  слова,
Якими була забита його голова.
В голові бовталися слова смішні,
Слова людські та грішні.
Грішне діло про красу так писати,
Але тебе не можливо без гріха у житті уявити
Гріх той, що був здавна людьми у життя наше привитий,
Який був таємницею оповитий  -
Сьогодні є правдою життя, брудом омитою.


Рецензии