Знати...

Ти знаєш, як важливо, щоб тобе розуміли?
Знаєш, як хочеться бути почутим?
Що у житті є найбільш важливим?
Можливість із кимось побути розкутим.
Бо є безліч фальші й нещирих поетів,
Які після всього пліткують з секретів.
Озвучиш їм мріі, думки й сподівання,
Й на завтра це теми теорій диванних.
І як не боятися серце відкрити,
Коли тобі в ньому затопчуть всі квіти?
Навчіться любити, берегти, довіряти,
Тоді не прийдеться від світу тікати...


Рецензии