Весну вiншу

Весну віншує
**************

Лискучі голі гілочки морелі
В призахідному сонці "морг!" і "блим!"
Шпачині вигуки, потріскування й трелі -
На сотні голосів, десятки рим.

Весну віншує птаство гомінливе,
В долоні плеще листя молоде -
Пробудження! Життя, щомить мінливе!
Весна! Розмай! Коли бува і де

Таке радіння?! Все єство співає,
Тріпоче крильцями, маленькеє пташа -
Весна прийшла! Коли ж іще буває
Просвітленою, вільною душа?!
08.04.2016


Рецензии