I я, молю Бога...

           І  я,  молю  Бога…

І  я,  молю  Бога,  щоб  дав  мені  сили,
А  ще  дав  і  пораду  як  жити.
В  мене  за  плечима,  своя  є  дорога,
А  ту  що  лишилась,  щоб  гідно  прожити.

Чому  в  своїй  хаті,  та  в  нашій  країні,
Не  можемо  ми  панувати?..
Чому  довелось  моїй  Україні,
За  незалежність  та  волю  страждати.

Господь  нам  послав  найкращії  землі,
Працьовитих,  привітних  людей.
Коли  б  ще  правителі  були  у  нас  гідні,
Й  по  менше  дурних  в  них  ідей.

А  ще  нам  сусіда  не  вибирати,
Бо  він  же  у  нас  давно  є.
Віками  прийшлося  з  ним  воювати,
Ось  знову,  він  знов  за  своє.

У  нас  можновладці,  не  шанують  країну,
Та  й  Бога  перестали  боятись.
Роками,  руками  грабують  Вкраїну,
Не  хочуть  в  тім  Світу   признатись.

Пошли  ти  нам  Боже  святого  Мойсея,
Щоб  вивів  народ,  в  майбуття.
Одна  в  нас  надія  тепер  лиш  на  тебе,
Й  на  світле,  й  щасливе  життя.

І  я,  молю  Бога…

                06:40.08.04.2016.


Рецензии