Важливо

Важливо знати те, що ти живеш,
Що ти не сам і в тебе все так просто,
Що не шкодуєш ти, як часом я
І ти спокійний, серце твоє повне.

Важливо мені знати, що життя
Тебе наче шиття не розшиває
І знаєш я живу тобою, так
Хоча мене ти зранку не згадаєш.

Мені важливо пам'ятати дні,
Коли теплом твоїм була зігріта
Насправді тепло зараз на дворі,
Хоча в душі мете зима нестерпно.

Важливо пам'ятати наші дні,
Коли в тобі я з головою розтавала
Я віддавала все що є тобі
І була поруч, але цінувала?

Важливо знати, що твої слова
Вони мене навічно поділили
На ту яка була тоді твоя,
І ту яка ці строки зрозуміла.

Важливо жити подумки і знати,
Що кожен ранок, то новітня мить
І все що є, воно моє і поруч,
А що пішло - то хай воно горить!

08.04.2016
22.19


Рецензии