Ой, поiду в Букатинку!

Ой, поїду в Букатинку,
Там куплю собі хатинку!
Якщо є порожні хати,
То чому б і не придбати?
За вареників за миску
Де знайду собі прихистку?
Куплю хлів, та ще й корову,
Стріну дівку чорноброву -
І щасливо в Букатинці
Заживем в моїй хатинці!


У селі Букатинка Вінницької обл. голова сільради похвалився,
що в них невелику хатинку можна придбати за миску вареників.

   7. 04. 2016 р.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.