Вiдвертiстю не всi хворiють

Не вбий того, хто не посяг на заповідь «не вбий»,
І не вкради останню краплю віри у зневіри.
Ми дуже різні, та, якщо ми люди, а не звірі,
Будь весь, як на долоні, свої помисли відкрий.
Не вуалюй, не розмальовуй їх словами.
Путівцями надійніше, а ніж  шляхами?
Чому тоді для себе сам більше, ніж чужий?


Рецензии