Вечiр у мiстi

Сутеніло.
На сході жавріло сунично...
Теплий київський вечір
Приніс мальовничий шедевр.
Наче птах ти летиш.
На душі романтично.
Поетичне натхнення
Вечір – казка несе.

Посміхається місто,
Уквітчане сяйвом.
Нездоланний, величний
Хрищатик встає.
Линуть пісні з Майдану,
Співаючих безліч тут.
І зростає у просторі
Щастя твоє!
02.11.2015


Рецензии