життя

Моє життя-мій скарб, мої слова
Як море голубе, високе, наче гори
І голубі, усміхнені простори
Життєва радість, смуга лісова
Так квітнуть позолочені поля
Туманом стеляться ранкові побажання
Я зустрічаю мріяні світання
Я ще живий і дихає земля
Відчути щастя, як в останній раз
Відкрити вікна і відкрити душу
Своїй свідомістю Кохання не порушу
Воно живе ,воно співає в нас!


Рецензии