Зеленiють верби

       Зеленіють  верби.

Зеленіють  верби,  зеленіють,
А  під  ними  стелеться  туман.
Десь  і  молоді  літа  мої  літають,
Той  туман  лише  для  них  обман.

Зеленіють  верби  та  сміються,
Бо  найкращі  вони  серед  всіх.
А  у  мене  тільки  сльози  ллються,
Не  застав  дома  мене  успіх.

Не  хваліться  верби,  не  хваліться,
Ця  весна  прийшла  не  тільки  до  вас.
Всі  кущі  і  дерева,  також  розів’ються,
І  красиво – зелено,  всюди  буде  в  нас.

          09:20.06.04.2016.


Рецензии