ху из ху

На форбсах добре видно – who is who.
Інстинкт самозбереження зника.
Щоб хтось добряче дурня налякав,
Але той злодій жити звик в страху.
Вже впізнавати перестав людей
І відрізняти їх від хижаків.
Куди грошів’я крадене піде,
Мабуть такі ж самі склюють круки.

Найрозумніші серед цих нікчем
Ховають долю від людей свою,
Елітний спотикач в підпіллі п’ють,
Бо тверезіти – досить боляче,
Бо ще підіймеш порох у даху,
Грязюку вигрібати – вік малий,
Тому їм боже пельку і стулив…
На форбсах добре видно – who is who.


Рецензии