Дно

Ми познайомилися с тобою давно.
Ти любила розмовляти про зорі.
Та тоді мені було все одно –
Я не хотів вгадати паролі

Але життя не кіно –
Сюжети тут не прозорі…
Залишила мене одного,
Бо хочеш ти ніби «волі»

Не допоможе тут сране вино –
Так не позбудешся болі!
Тут хоч кричи у вікно,
Хіба можна протистояти долі?

Отак і ліг на це дно,
Не потрібні ті мрії голі –
Мені допоможе воно
Вийти з дурної неволі

«І чи золото то було, чи багно?» -
Задумаєшся так, мимоволі.
Але вже і зовсім мені все одно
На ті розмови про зорі
Д.К.


Рецензии