Спи, сонечко! проза для д тей

СПИ, СОНЕЧКО! (ПРОЗА ДЛЯ ДІТЕЙ)

       Вечір. Там, вгорі, далеко від нас, стомлене сонце повільно готується до сну.
       Ось воно, помалу, спускається за обрій, даруючи на прощання свій теплий погляд. Далі лягає у ліжечко із тисячі хмаринок. Одна з хмаринок - покривало, під яке воно ховає яскраві промінці. І все довкола покривається темною вуалю.
       Нехай спить. Ніхто його не потривожить до завтра. А місяць та зорі будуть пильно берегти його сон. Спи, сонечко, спи...

        23.12.2015

        Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
        Україна, м. Хмельницький.


дата надходження: 23.12.2015
© автор: Світлана Крижановська


Рецензии