***

До душі моєї липнеш,як бджола на мед
але насправді це все повний "бред"
помню ти сказала - що ти не маєш тата
я задумався і промовив для тебе,
Він бачить обох вас з неба
а може він і зовсім не там,де треба - звісно для тебе...
Ти рідко говориш з ним - значить так треба.
Його немає поруч з тобою і ти часто плачеш,бо ти його кохаєш,
Не так як він тебе - покинув і не згадує часто,
також ви не бачитесь часто,
вони розлучились і для тебе це шоком було...
Можливо зараз ти його згадаєш,
коли просто прочитав цей вірш ти його згадаєш...


Рецензии