Як не было б

Агнёў
Вуліц гарадскіх
Напружнага, агульнага тлумлення,
Убачыць можна
Была бы
У рацэ
Зары, малинавай узгас
Нябес начных
З сінізны
Па роўнядзі сумленнай цішыні
Адлюстраванне іх
Прыкметнае ...


Рецензии